Wie ben ik

Ik ben Angela Priem-van der Meer, voorheen Angela Terpstra (1959), psychologe, biodynamisch therapeut en begeleidster. Ik ben gelukkig getrouwd in een tweede huwelijk. Tevens ben ik moeder van 2 volwassen kinderen.

In 1990 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Sinds 2015 werk ik 2 dagen per week bij Koemeer (www.koemeer.nl).

Na mijn studie  psychologie studie ben ik gestart met driejarige opleiding in biodynamische psychologie en massagetherapie aan het Gerda Boyesen Instituut, een ervaringsgerichte, praktische opleiding. Daarna heb ik nog een ruim aantal trainingen en opleidingen gevolgd om mezelf te blijven scholen en bijscholen in het lichaamsgericht werken.

Ik weet veel over mechanismen, ontwikkelingsfasen en hoe mensen in elkaar zitten. Ik hou ervan mensen hun eigen waarheid en kracht te helpen ontdekken.

Gevolgde opleidingen en trainingen >>